Thuis kamperen LIFFIN huren.jpg
Kamperen in de tuin LIFFIN.jpg
Kamperen in de tent LIFFIN.jpg
Tent en tuin kamperen LIFFIN.jpg
Tent huren kamperen LIFFIN.jpg
Thuiskamperen LIFFIN.jpg
LIFFIN Queen Eigen tuin en Tent.jpg
In de tuin kamperen LIFFIN.jpg
Eigen Tent en Tuin LIFFIN.jpg
Tuin en Tent LIFFIN Queen.jpg

Eigen Tuin & Tent

Kamperen in eigen tuin, met een sfeervolle en makkelijk opzetbare glampingtent!

Wil jij ondanks de Corona Crisis toch een vakantie gevoel deze zomer? Ga dan op vakantie in eigen tuin. Om deze periode leuker te maken voor ieder gezin is LIFFIN gestart met het initiatief Eigen Tuin & Tent! Huur voor €75,- een week lang een van onze Queen tenten en geniet samen of met je kinderen van de buitenlucht!

Thuiskamperen: Hoe werkt het?

Je huurt voor €75,- een hele week een van onze luxe Queen-tenten. Je kunt een van onze Queen-tenten zelf komen ophalen bij onze loods in Utrecht, dit kan op woensdag of vrijdag. Hier hebben we een drive-thru tentenservice gemaakt waarbij we aan alle corona maatregelen voldoen. Alle tenten zijn klein ingepakt en gemakkelijk mee te nemen. Ook leveren we een handleiding mee waar duidelijk aangegeven staat hoe je de tent in korte tijd kan opzetten (en natuurlijk weer moet afbreken). Onderaan deze pagina bevind zich het inschrijfformulier. Via dit formulier reserveer je een Queen!

Stap 1

Stap 1

Vul het contactformulier hieronder in en
kies de gewenste ophaaldatum!

Stap 2

Stap 2

U ontvangt een mail met een bevestiging en alle nodige informatie over de reservering.

Stap 3

Stap 3

Op de afgesproken datum kunt u de tent ophalen bij onze loods in Utrecht. Dit kan tussen 09.00 en 17.00 uur.

Stap 4

Stap 4

Zet de tent op in uw eigen tuin. Dankzij de bijgeleverde handleiding is dit zo gebeurd! Jouw weekje kamperen kan beginnen!

Stap 5

Stap 5

Wanneer uw staycation er na een gezellige week op zit, kunt u de tent eenvoudig terugbrengen naar waar u hem ook heeft opgehaald!


Vul het formulier in en reserveer jouw vakantie in eigen tuin!

Vul onderstaand formulier in om een tent te reserveren en kies de dag waarop je de tent op wilt halen. Dit kan elke woensdag of vrijdag tusssen 09.00 en 17.00 uur. Na het plaatsen van de reservering ontvang je een bevestigingsmail met meer informatie over de betaling, borg en het ophalen en retourneren.

 *Optioneel: Je kan tegen een meerprijs luchtbedden of echte bedden met dons en linnen bij ons huren. Als je hier interesse in hebt laat het ons dan weten bij het invullen van uw reservering, gebruik hiervoor het vak met vragen/opmerkingen. 

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...

Specificaties van The Queen

Onze slaapaccommodaties zijn waterdicht, brandvertragend en voldoen aan alle gestelde veiligheidseisen. We maken zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen bij het ontwikkelen en produceren van onze tijdelijke accommodaties.

Maten

  • Binnenmaten: 320 x 320 x 280 cm
  • Buitenmaten: 380 x 320 cm
  • Footprint: 400 x 350 cm

Algemeen

  • Waterproof
  • Brandvertragend
  • Canvas

Mogelijke Kleuren

  •  
  •  
  •  
The Queen hoogte specificaties