Boutique

Kies je voor de Boutique-accommodaties op je bruiloft, festival of bedrijfsevenement?

De bedden met heerlijke matrassen en donzige dekbedden met fijn linnen in een ruime accommodatie naar keuze zorgen ervoor dat jouw gasten nooit meer weg willen. Zo beginnen ze goed uitgerust en met meer energie aan de dag!

The Queen

Waarom?

In The Queen wordt kamperen een comfortabele slaapervaring dankzij de ruime opzet. Deze slaapaccommodatie is geschikt voor 2 personen met de boutique inrichting en dankzij de hoogte kunnen festivalgangers zich makkelijk aankleden voordat ze gaan ontbijten. The Queen wordt geleverd met opgemaakte bedden.

The Who

Waarom?

Met The Who tover je je kampeerterrein om tot een ware glamping. Gasten worden verwend met de luxe van deze canvas lodge met raam. Twee comfortabele bedden en zacht bedlinnen creëren een overgetelijke slaapervaring. The Who beschikt ook twee loungestoelen en optioneel over een houten terras. Deze huuraccommodatie kan afgesloten worden zodat je gasten hun waardevolle eigendommen veilig achter kunnen laten.

The Elvis

Waarom?

Zoek je de perfecte groepsaccommodatie? In The Elvis is er plek genoeg voor een groep van 6 personen met boutique inrichting. Deze romantische ronde slaapaccommodatie is voorzien van comfortabele tweepersoonsluchtbedden en slaapzakken. Een ruimtelijke, lichte accommodatie die zeer geschikt is voor bruiloften, teambuildinguitjes en andere evenementen.