Queen Tipi Comfort 2p LIFFIN

Comfort

Wil je jouw gasten net dat beetje extra comfort bieden? Dan zijn de accommodaties met comfortinrichting de juiste keuze.

Een aangename slaapplek inclusief dekens en hoge luxe luchtbedden. Perfect voor een heel weekend genieten op een festival, bedrijfsuitje of bruiloft.

The Queen

Waarom?

In The Queen wordt kamperen een comfortabele slaapervaring dankzij de ruime opzet. Deze slaapaccommodatie is geschikt voor 2, 3 of 4 personen en dankzij de hoogte kunnen festivalgangers zich makkelijk aankleden voordat ze gaan ontbijten. The Queen wordt geleverd met slaapzakken en luchtbedden.

The Who

Waarom?

Met The Who tover je je kampeerterrein om tot een ware glamping. Gasten worden verwend met de luxe van deze canvas lodge met raam. Twee comfortabele bedden en zacht bedlinnen creëren een overgetelijke slaapervaring. The Who beschikt ook over een houten terras en twee loungestoelen. Deze huuraccommodatie kan afgesloten worden zodat je gasten hun waardevolle eigendommen veilig achter kunnen laten.

The Elvis

Waarom?

Zoek je de perfecte groepsaccommodatie? In The Elvis is er plek genoeg voor een groep van 8 personen. Deze romantische ronde slaapaccommodatie is voorzien van comfortabele tweepersoonsluchtbedden en slaapzakken. Een ruimtelijke, lichte accommodatie die zeer geschikt is voor bruiloften, teambuildinguitjes en andere evenementen.