LIFFIN_accomodatie_the_beatle_01.jpg

Grab 'n Camp

Met de Grab ’n Camp-accommodaties creëer je het echte kampeergevoel: back-to-basic.

Jouw festivalgangers halen zelf hun tentje met luchtbed op in een handige rugzak en zetten deze neer op een plek naar keuze. Dankzij het gebruiksvriendelijke pop-up systeem kan iedereen deze festivaltentjes binnen een paar seconden omtoveren tot een functionele slaapplek. Na afloop nemen bezoekers de accommodatie mee naar huis en zie je ze oppoppen op andere festivals!

The Oasis

Waarom?

Een ideale tent om geheel naar wens te personaliseren met logo, kleuren en prints. Deze kleine maar functionele accommodatie is geschikt om in te slapen en tegelijkertijd je bagage in uit te stallen. Ideaal om zelf op te laten zetten door je gasten. Geen ingewikkelde instructies, met een handig pop-up systeem staat deze tent binnen een paar seconden als een huis. Een stijlvolle slaapplek die jouw evenement een gepersonaliseerde look kan geven.

The Beatle

Waarom?

The Beatle is een snel op te zetten festivalaccommodatie en zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij de duidelijke instructies vult je festivalterrein zich binnen een mum van tijd met deze kleurrijke tentjes. De budgetvriendelijke Beatle is iets ruimer dan een standaard pop-up tent en heeft zelfs een ‘extra kamer’ waar je gasten hun vieze schoenen, bagage en meubilair kunnen opbergen.