The Elvis entrance festival camp LIFFIN

Ons verhaal

Een schat aan ervaring

Onze medewerkers hebben een schat aan ervaring op verschillende gebieden: van complete event producties, tot techniek en productontwikkeling.

Een ideale combinatie van de juiste mensen met de juiste ideeën op de juiste plek. En samen vormen wij de LIFFIN-familie. Een sterk en hecht team dat elkaar perfect aanvult met jarenlange kennis en ervaring.

Met hart en ziel

Een aanstekelijke passie

Waar we blij van worden? Tenten zo efficiënt mogelijk bouwen, meer accommodaties in een trailer krijgen, slim omgaan met emballages en nieuwe dingen ontwikkelen. Met hart en ziel gaan we elke dag ijverig en vol toewijding voor onze partners aan de slag. Het produceren van campsites zit in ons bloed. En deze aanstekelijke passie zorgt voor enthousiaste en verraste reacties van onze partners.

Zo werken we

Ontzorgen is onze kracht

Samen met onze partners prachtige campsites ontwikkelen in de stijl van het festival. Dat blijft voor ons telkens weer de leukste uitdaging. Jouw al je zorgen uit handen nemen is al jarenlang onze kracht. Zo kun jij naar hartenlust organiseren en verzorgen wij de rest. Jaarlijks dragen we op deze manier bij aan de ideale festivalervaring van tienduizenden gasten. Dat is voor ons de grootste beloning!

Duurzame innovatie

We lopen graag voorop

Bij alles wat we doen, kijken we altijd naar de mogelijkheden om zo min mogelijk footprint achter te laten. Wij lopen graag voorop door middel van innoveren en het leveren van de beste kwaliteit. Samen met onze klanten denken wij graag na over oplossingen op het gebied van duurzaamheid en daar dragen wij als team graag een flinke steen aan bij.

Waarom kiezen voor LIFFIN?

Bij ons is huren een feestje

We laten niet alleen jouw gasten genieten van een mooi evenement, ook onze samenwerking ervaren wij keer op keer als een mooi feest. Samen verwezenlijken wij jouw ideeën zonder stress. Zo krijg jij functionele oplossingen van de beste kwaliteit. En je hoeft er niks voor te doen!

Kom op de koffie in Utrecht

In het midden van het land

Het LIFFIN-kantoor is te vinden in Utrecht, in het hart van Nederland. Door onze centrale ligging zijn wij binnen no time op onze plek van bestemming. Perfect gelegen in het midden van het land om snel de mooiste campsites op te bouwen en af te breken. Waar jouw feestje zich ook bevindt. Kom gerust langs voor een kopje koffie!