Prince Tipi Tent Mysteryland Festival LIFFIN

Personalisatie

Geef je evenement een persoonlijk tintje en een eigen look-and-feel met onze gepersonaliseerde tenten en accommodaties.

Simpel met een logo, een full colour print of een andere kleur maken van elke accommodatie een onvergetelijke blikvanger op de campsite. Wil je een andere vorm of een eigen model? Alle onze accommodaties zijn helemaal aan te passen aan jouw wensen en ideeën.

The Oasis

Waarom?

Een ideale tent om geheel naar wens te personaliseren met logo, kleuren en prints. Deze kleine maar functionele accommodatie is geschikt om in te slapen en tegelijkertijd je bagage in uit te stallen. Ideaal om zelf op te laten zetten door je gasten. Geen ingewikkelde instructies, met een handig pop-up systeem staat deze tent binnen een paar seconden als een huis. Een stijlvolle slaapplek die jouw evenement een gepersonaliseerde look kan geven.

The Beatle

Waarom?

The Beatle is een snel op te zetten festivalaccommodatie en zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij de duidelijke instructies vult je festivalterrein zich binnen een mum van tijd met deze kleurrijke tentjes. De budgetvriendelijke Beatle is iets groter dan The Eagle en heeft zelfs een ‘extra kamer’ waar je gasten hun vieze schoenen, bagage en meubilair kunnen opbergen.

 

The Prince

Waarom?

In het Grab’n camp-assortiment is The Prince de meest luxe uitvoering en uitermate geschikt voor twee personen. Met een hoogte van 2.40m kunnen je gasten zich makkelijk verkleden na een comfortabele nacht in The Prince en uitgebreid ontbijten. Dankzij de extra ruimte kan een helft van de festivalaccommodatie gebruikt worden als slaapvertrek en de andere helft als ‘kledingkast’.

The Doors

Waarom?

The Doors is is geen doorsnee tent, maar een uniek gevormde slaapaccommodatie met maar liefst twee deuren. Een ideale accommodatie om door je gasten op te laten zetten. Zie The Doors als je eigen bed. Hij kan namelijk aan beide kanten open én er is aan beide kanten plaats voor babage. Zo blijft het een georganiseerde bende. Handig om mede-festivalgangers die graag nog even blijven liggen niet te hoeven storen.

The Franklin

Waarom?

Geef je evenement een funky touch met The Franklin. Een zee aan ruimte gegoten in een uniek ontwerp. Ideaal voor een tweepersoonsluchtbed dankzij het ontbreken van de middenpaal. Je gasten genieten van het ruimtelijke gevoel.