The Queen met houten vlonder LIFFIN

De LIFFIN-familie

Samen maken we jouw feest

Dit zijn ze: de toppers van LIFFIN. Een hechte club ambitieuze professionals die er letterlijk elke dag weer een feest van maken. Jouw feest!

Stuk voor stuk zijn ze kundig en ervaren met elk hun eigen expertise. Ontdek hier de gezichten achter LIFFIN!

Elle_Brekelmans.jpg

Elle Brekelmans

Head of sales

Al sinds 2013 loopt Elle op festival campings rond waardoor ze goed inzicht van de behoeftes van zowel klant als de eindgebruiker heeft ervaren.

Tijs_Crielaers.jpg

Tijs Crielaers

Business development

Tijs brengt met meer dan 20 jaar ervaring veel kennis met zich mee. Zijn vernieuwende en innovatieve kijk zorgt elke dag weer voor nieuwe ideeën.

Mette_Horstman.jpg

Mette Horstman

Buyer and Operations

Dankzij de precisie en nauwkeurigheid van Mette als operationeel manager weten wij elk evenement tot een succes te maken.

Bastiaan_van_Bolhuis.jpg

Bastiaan van Bolhuis

New business and partners

Dankzij de meer dan 20 jaar ervaring binnen het vak weet Bastiaan als geen ander hoe problemen en kansen aan te pakken. Hij bewaart de rust in drukke tijden voor LIFFIN.

Benjamin_Besselsen.jpg

Benjamin Besselsen

Founder

Al sinds zijn 15de is Benjamin aan het ondernemen. Door zijn creativiteit te koppelen met de kennis en ervaring van de rest van het team ontstaan er prachtige dingen.

Mees_Hermens.jpg

Mees Hermens

Marketing and sales

Naast zijn masteropleiding bedrijfskunde werkt Mees een paar dagen per week aan de communicatie en marketing van LIFFIN & The Diamond Suite.