The Queen met houten vlonder LIFFIN

De LIFFIN-familie

Samen maken we jouw feest

Dit zijn ze: de toppers van LIFFIN. Een hechte club ambitieuze professionals die er letterlijk elke dag weer een feest van maken. Jouw feest!

Stuk voor stuk zijn ze kundig en ervaren met elk hun eigen expertise. Ontdek hier de gezichten achter LIFFIN!

Elle_Brekelmans.jpg

Elle Brekelmans

Managing director

Al sinds 2013 loopt Elle op festival campings rond waardoor ze goed inzicht van de behoeftes van zowel klant als de eindgebruiker heeft ervaren.

Bastiaan_van_Bolhuis.jpg

Bastiaan van Bolhuis

Managing director

Dankzij de meer dan 20 jaar ervaring binnen het vak weet Bastiaan als geen ander hoe problemen en kansen aan te pakken. Hij bewaart de rust in drukke tijden voor LIFFIN.

Benjamin_Besselsen.jpg

Benjamin Besselsen

Founder

Al sinds zijn 15de is Benjamin aan het ondernemen. Door zijn creativiteit te koppelen met de kennis en ervaring van de rest van het team ontstaan er prachtige dingen.

Willeke.jpg

Willeke Timmerman

Finance

Willeke loopt al een lange tijd mee in de evenementwereld. Achter de schermen zorgt ze ervoor dat de financiele administratie van LIFFIN op rolletjes loopt. 

Philippe.jpg

Philippe Lerou

Project manager

Philippe is de hele zomer op festivals te vinden om alle projecten in goede banen te leiden. Hiernaast is hij afgestudeerd fysiotherapeut, wel zo handig tegen de spierpijn na het opzetten van honderden accomodaties! 

Janneke.jpg

Janneke Koolen

Operations manager

Afgelopen 10 jaar wel eens naar een festival geweest? Dan is de kans groot dat Janneke achter de schermen druk bezig was met het tot een succes maken van dit evenement. Sinds 2022 is ze verantwoordelijk voor alle operaties van LIFFIN, van A tot Z.