The Queen met houten vlonder LIFFIN

De LIFFIN-familie

Samen maken we jouw feest

Dit zijn ze: de toppers van LIFFIN. Een hechte club ambitieuze professionals die er letterlijk elke dag weer een feest van maken. Jouw feest!

Stuk voor stuk zijn ze kundig en ervaren met elk hun eigen expertise. Ontdek hier de gezichten achter LIFFIN!

Elle_Brekelmans.jpg

Elle Brekelmans

Managing director

Al sinds 2013 loopt Elle op festival campings rond waardoor ze goed inzicht van de behoeftes van zowel klant als de eindgebruiker heeft ervaren.

Bastiaan van Bolhuis

Bastiaan van Bolhuis

Managing director

Dankzij de meer dan 20 jaar ervaring binnen het vak weet Bastiaan als geen ander hoe problemen en kansen aan te pakken. Hij bewaart de rust in drukke tijden voor LIFFIN.

Benjamin Besselsen

Benjamin Besselsen

Founder

Al sinds zijn 15de is Benjamin aan het ondernemen. Door zijn creativiteit te koppelen met de kennis en ervaring van de rest van het team ontstaan er prachtige dingen.

Willeke.jpg

Willeke Timmerman

Finance

Willeke loopt al een lange tijd mee in de evenementwereld. Achter de schermen zorgt ze ervoor dat de financiele administratie van LIFFIN op rolletjes loopt. 

Janneke Koolen

Janneke Koolen

Operations manager

Afgelopen 10 jaar wel eens naar een festival geweest? Dan is de kans groot dat Janneke achter de schermen druk bezig was met het tot een succes maken van dit evenement. Sinds 2022 is ze verantwoordelijk voor alle operaties van LIFFIN, van A tot Z. 

Temp_01.jpg

Aniek Verschoor

Assistant sales and operations

Aniek is nieuw bij Liffin, met twee jaar werkervaring binnen de festivalwereld is ze de vliegende keep tussen sales en operations. Tijdens het festivalseizoen is ze op veel verschillende locaties te vinden.

Anouska Kleen

Anouska Kleen

HR manager

Mijn passies in het leven zijn; al het goede dat het leven te bieden heeft, veel lezen en met sporten houd ik de balans. Bij Liffin werk ik als zelfstandige professional, en toch voel ik me echt een onderdeel van ons team. Mocht je op zoek zijn naar een werkplek waar je jezelf kunt zijn, waar je kunt groeien én plezier kunt hebben, dan ben je hier aan het juiste adres! Laten we samen die nieuwe avonturen aangaan, ontdekken en ontwikkelen!

Claire_van_der_Bruggen.jpg

Claire van der Bruggen

Project manager

Geen uitdaging is haar te gek: Claire gaat ze aan met enthousiasme en schuwt niet om de handen uit de mouwen te steken. Tijdens het seizoen is ze vaak op locatie te vinden. Er ontstaat een grote glimlach op haar gezicht wanneer er met hard werken een prachtig project opgebouwd is.

Temp_02.jpg

Dirk Klijnstra

Account Manager

Sinds 2018 houdt Dirk zich bezig met het verder helpen van zijn klanten en partners. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een nieuwe propositie om de feestgangers gelukkiger te maken of om een klankbord te zijn voor een commercieel team. Dirk staat met een lach voor je klaar!

Temp_01.jpg

Gwen de Ruiter

Project manager

Een open, flexibele en positief ingestelde projectmanager die van elke dag een feestje maakt. Met ervaring als projectmanager in diverse vakgebieden, breng ik mijn expertise nu naar de plekken waar ik het liefste zelf te vinden ben; op festivals!

Ise van Kuijck

Ise van Kuijck

Project manager

Sinds 2021 is Ise werkzaam binnen de evenementenbranche. Vanaf 2023 is Ise op verschillende projecten te vinden om ervoor te zorgen dat alle accommodaties klaar staan voor de bezoekers. Ze werkt dan ook hard door weer en wind om het beste resultaat te leveren.

Jesek van Sante

Jesek van Sante

Manager Logistics

De rode draad door mijn carrière is logistieke coördinatie, evenementen coördinatie en proces optimalisatie. Dit komt samen in deze functie. Sinds eind 2023 verantwoordelijk voor opslag, vervoer en transport planning.

Temp_02.jpg

Jochem De Jongh

Project manager

Al meer dan 10 jaar is Jochem actief in de Nederlandse event- en festival scene. Met zijn specialisatie in tourproductie zorgt hij ervoor dat alles soepel verloopt. Sinds 2024 is hij in dienst bij Liffin als projectmanager.

Maaike Dekkinga

Maaike Dekkinga

Project manager

De mogelijkheid om bij te dragen aan het creëren van unieke ervaringen voor festivalbezoekers is waar Maaike haar energie uithaalt. In het seizoen is ze on-site te vinden, waar ze niet bang is om haar handen vuil te maken en lange dagen maken!

Temp_02.jpg

Menno van Dommelen

Warehouse and logistics

Deze logistieke duizendpoot draait al sinds 2008 mee in de evenementen wereld. In al deze jaren heeft Menno zowel in binnen en buitenland veel kennis opgedaan, u zult hem in het hoogseizoen dan ook zeker tegen gaan komen op locatie of bij ons in het magazijn.

Temp_02.jpg

Niels van Mourik

Project manager

Na 2,5 jaar jaar in de sportevenementen heeft Niels begin 2024 de stap gemaakt naar de festivalwereld. Om met producties van niets iets mega’s te maken en dat vanaf de eerste paal mee te maken vindt Niels geweldig om te doen. In de zomer is hij veel in het veld te vinden en trekt hij je met zijn enthousiasme en lach mee naar geweldige producties!

Temp_02.jpg

Adam

Warehouse and logistics

De afgelopen 15 jaar heb ik mijn leven gewijd aan beeldende kunst en grootschalige sculpturen, locatiespecifieke werken en grootschalige schilderijen. Wat mij vervolgens bij de evenementenbranche bracht. Werken met mijn handen is altijd mijn ding geweest: dingen creëren vanuit het niets. Wat hand in hand gaat met de evenementenindustrie die dingen bouwt die er nooit waren. Werken in het veld met energie en veerkracht als de natuur, met het vermogen om projecten te versnellen  en toch de hoogste kwaliteit te behouden.